sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Onnettomasta onnelliseksi..


Aikamoisten henkisesti rankkojen asioiden läpi sitä on taistellut, että voin tänään sanoa olevani onnellinen. Paljon menetyksiä ihmissuhteissa ja kaksi parisuhdetta päätynyt eroon. Keväällä erosin parisuhteesta jossa olin puoli vuotta. Ero oli rankka, sillä mulla oli voimakkaita tunteita tätä miestä kohtaan, mutta tiesin että suhteemme ei tule toimimaan ja että tuotan pettymyksen kun haluan eron. Kipeitä ratkaisuja tehtävä vaikka ei haluaisi satuttaa.

Olin rikki mun elämästä.. olin tehnyt isoja muutoksia ja tunsin itseni hyvin yksinäiseksi, ei ollut ketään joka ymmärtäisi täysin mua, kenelle puhua ja kuka ei tuomitsisi mua. Sitten saan viestin eräältä mieheltä. Hän oli lukenut mun blogia ja pystyi samaistumaan mun tunteisiin ja kokemuksiin. Hänellä on hyvin samanlainen tausta kuin minulla. Parin viikon viestittelyn jälkeen päätimme puhua puhelimessa. Ensimmäinen puhelu kesti monta tuntia ja meillä oli heti ymmärrys toisiamme kohtaan.  Yhteys joka tuntui uskomattomalta. Meillä on välimatkaa joten olemme puhuneet älyttömästi puhelimessa. Reilu kuukausi sitten näimme ensimmäisen kerran ja se oli varmistus kaikelle. Juhannuksen olin hänen luonaan ja se oli mun elämän paras juhannus. Me tutustuimme ensin hyvin ennenkuin näimme livenä. Olimme puhuneet sellaisista asioista mitä ei välttämättä moni puhuisi ennenkuin on nähnyt, mutta meillä kaikki on vaan mennyt ihan luonnostaan.

Edelleen ihmettelen kuinka tämä voi olla mahdollista, miten mulle voi käydä näin. Silloin kun sitä vähiten odottaa voi tapahtua jotain uskomatonta. Kaiken sen paskan jälkeen minkä olen käynyt läpi, mulle tapahtuu jotain hyvää. Mun rinnalla on nyt mies kenelle voin puhua ihan kaikesta. Mun ei tarvitse hävetä eikä pelätä puhua jostain tai näyttää mun tunteita. Hän ymmärtää mitä oon käynyt läpi ja tukee mua. Kukaan ei ole aiemmin kohdellut mua yhtä ihanasti niinkuin hän. Enkä mä ole aiemmin mun elämässä tuntenut näin, ihan kuin olisin löytänyt mun toisen puoliskon. Nyt mä tiedän miltä tuntuu olla onnellinen!

Meillä on välimatkaa mikä on hyvä tässä vaiheessa. Voimme edetä rauhassa ja mulla on aikaa toipua isoista elämän muutoksista. Eihän se kivalta tunnu kun ei voi nähdä toista silloin kun haluaa, mutta aina silloin kun nähdään niin se on huippua. Olen siunattu, kiitollinen ja onnellinen että olen saanut jotain näin ainutlaatuista elämääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onnettomasta onnelliseksi..

Aikamoisten henkisesti rankkojen asioiden läpi sitä on taistellut, että voin tänään sanoa olevani onnellinen. Paljon menetyksiä ihmissuht...